Logo CBG Connect B.V.

Office 365

Heb jij de nieuwe blog gelezen over Office 365? Wij zijn bij CBG Connect razend enthousiast over Teams van Office 365. Alle documenten worden in Teams samengebracht. Wij hebben voor de diverse afdelingen eigen Teams gecreëerd, zodat iedereen de gezamenlijke informatie makkelijk terug kan vinden. Iedere collega kan een eigen Team aanmaken en daar de eigen documenten in opslaan zonder dat andere collega's direct toegang hebben. Wil je een document delen met je collega dan kan dat heel eenvoudig.

Bij CBG Connect maken we ook iedere dag gebruik van de video optie. Hoe makkelijk is dat! Je collega werkt toevallig thuis maar je wil toch graag een case bespreken. Met video bellen is het net of je bij elkaar op kantoor zit. Zit je thuis met je haren door de war, dan kan je via Teams gelukkig ook zonder beeld bellen. Wil je meer weten over Office 365 en de voordelen van het werken met Teams, neem dan contact met ons op via 0228 56 60 70 en kies optie 2 voor direct contact met één van onze accountmanagers.

Klik hier om de folder van Office 365 te bekijken. In het overzicht vind je alle informatie over Office 365 Business, Office 365 Business Premium en Office 365 Essential. Kijk en vergelijk welke opties er per pakket mogelijk zijn. Wij geven je graag een goed advies op basis van je bestaande ICT omgeving. Wij bieden onze klanten bij de overstap naar Office 365 ook een service gericht dienst aan, namelijk Connect Secure 365. Klik hier om de folder van Connect Secure 365 te lezen.

Wij hopen dat jullie ook zo enthousiast worden van het werken met Office 365.


Office 365