Logo CBG Connect B.V.

CBG Connect maatregelen COVID-19 Virus

Update 21 april 2020: Alle maatregelen zoals deze tot maandag 28 april a.s. van toepassing zouden zijn, worden verlengd tot en met woensdag 20 mei a.s.

CBG Connect geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van haar medewerkers en haar klanten, zakenrelaties en leveranciers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen blijven de richtlijnen voor het bedrijfsleven, die door de overheid zijn opgesteld, in ieder geval gelden tot en met woensdag 20 mei.

Het Management van CBG Connect heeft samen met haar medewerkers de volgende richtlijnen opgesteld:

Team Verkoop gaat haar relaties zoveel mogelijk telefonisch benaderen. Tevens maakt het Team gebruik van videobellen via Microsoft Teams, Facetime van Apple of Videobellen via Whatsapp. Als het echt nodig is dat er een bezoek gepland wordt, dan wordt deze voorlopig ondervoorbehoud gepland na 20 mei a.s.

Team Techniek zal haar klant bezoeken minimaliseren. Uitstaande afspraken voor bezoeken worden in overleg met de klant voorlopig ondervoorbehoud ingepland tot na woensdag 20 mei a.s.

Voor spoedsituaties waarbij een medewerker van Team Techniek toch benodigd is op klantlocatie zijn er in overleg met Management en de medewerkers een aantal maatregelen opgesteld.

  1. De klant moet er voor instaan dat op de klantlocatie alleen gezonde mensen aanwezig zijn. Dat mensen die lichte ziekteverschijnselen hebben dus ook niet meer op de locatie zijn.
  2. Er worden geen handen geschud.
  3. Zorg ervoor dat de werkplek waar onze medewerker aan gaat werken goed schoongemaakt is, zoals toetsenbord, muis, scherm, telefoon en bureau. Maak de werkplek opnieuw schoon als onze medewerker weggaat.
  4. Zorg ervoor dat uw medewerkers afstand houden van onze medewerker. Houd daarbij minimaal 1,5 meter in acht.
  5. Update strengere maatregel: Binnen de ruimte waarin onze medewerker zijn werkzaamheden moet verrichten, mag er maar één andere persoon aanwezig zijn. Deze persoon moet vrij zijn van hoesten, kuchen, niezen, neusverkoudheid of koorts en deze moet de minimale afstand van 1,5 meter in acht nemen. Indien er sprake is van een beperkte werkruimte, dan verwachten wij dat onze werknemer alleen in de ruimte aanwezig is.

Wederzijds vertrouwen en begrip voor deze overmacht situatie, zullen er voor zorgen dat wij met elkaar deze bijzondere situatie goed door kunnen komen.

Uitgebreidere informatie met betrekking tot onze maatregelen kunt u hier terugvinden.

CBG Connect maatregelen COVID-19 Virus