Logo CBG Connect B.V.

FAQ

Wat is het IMEI-nummer van mijn mobiele telefoon

Iedere mobiele telefoon heeft een IMEI-nummer. Dit nummer zorgt er voor dat bij verlies of diefstal je mobiele telefoon weer teruggevonden kan worden door de provider. Het IMEI-nummer heb je meestal ook nodig als je aangifte wilt doen van diefstal van je telefoon, of als je schade door verlies of diefstal bij je verzekering wilt claimen. Lees in de informatie folder meer over de diverse manieren hoe je het IMEI-nummer kunt vinden op je mobiele telefoon. Info IMEI-nummer mobiele telefoon

Hoe werkt AVG en Office 365?

Top 10 vragen AVG desk Office 365

Hier vindt je een directe koppeling naar Microsoft waar de top 10 vragen worden beantwoord. Klik hier voor directe link.

Er is een bedrag geincasseerd, maar ik heb geen factuur ontvangen.

Je ontvangt de factuur op het door jou doorgegeven emailadres. Een kopie factuur is op te vragen via administratie@cbgconnect.nl.

Wat is de oplevertijd van mijn glasvezelverbinding?

KPN hanteert een gemiddelde oplevertijd van 12 tot 16 weken na inlegdatum.
Extra informatie opleverproces

Ik kan met VOIP toch gratis bellen?

Je kunt gratis bellen op het moment dat je meerdere vestigingen op 1 VOIP centrale koppelt. Voor het uitgaande verkeer is het mogelijk om de gesprekskosten voor een klein bedrag af te kopen.

Waar kan ik zien hoeveel bandbreedte ik gebruik?

Log in op: https://serviscope.kpn.com

Inloggegevens kun je opvragen door een email te sturen naar noc@kpn.com met vermelding van Cap-ID en het gekoppelde emailadres.

Introductiefilmpjes Connect 1

Bekijk hier onze introductiefilmpjes met betrekking tot het Connect 1 platform.