Logo CBG Connect B.V.

ISDN stopt in september 2019

Je hebt het vast wel ergens al gezien, gelezen of gehoord! KPN stopt per 1 september 2019 met de levering van ISDN. Heb jij met je organisatie al stappen ondernomen om bijvoorbeeld jullie telefonie over te zetten naar KPN ÉÉN, dan willen wij je bij deze van harte feliciteren met het nemen van die stap. Je hebt je ruim op tijd voorbereid op het stoppen van ISDN telefonie en we hopen dat je plezierig werkt met de KPN ÉÉN oplossing en optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van KPN ÉÉN.

Maak je nog steeds gebruik van ISDN kijk dan even het onderstaande filmpje om te zien wat er werkelijk gaat veranderen.

In het bovenstaande filmpje heb je gezien dat levering van internet en telefonie op een andere manier ingeregeld wordt. Vergeet niet om te controleren of er andere zaken binnen je organisatie via ISDN zijn geregeld, bijvoorbeeld lift, deurbel opties, frankeermachine, fax etc. Want deze voorzieningen werken na 1 september 2019 ook niet meer als ze niet overgezet zijn naar een andere oplossing.

Ben je benieuwd wat KPN ÉÉN inhoudt, kijk dan naar het onderstaande filmpje. Met KPN ÉÉN zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. CBG Connect wil je graag begeleiden om de overstap naar KPN ÉÉN te maken. Onze gecertificeerde collega's willen je graag informeren over de mogelijkheden en zullen je bij de uitrol ook technisch ondersteunen. Wil jij profiteren van ons, als centraal aanspreekpunt, stuur dan even een mail naar verkoop@cbgconnect.nl of neem telefonisch contact op met 1 van onze accountmanagers via 0228- 56 60 70 optie 2. Wij hopen dat we je binnenkort spreken en samen met jou een plan van aanpak kunnen maken. Tot gauw! Wacht niet te lang met het starten van de overstap, zoals we allemaal wel weten gaat tijd altijd erg snel voorbij.