Logo CBG Connect B.V.

Virtueel kantoor in uw binnenzak

Zeggen we Office 365, dan denk je waarschijnlijk direct aan Word, Excel en misschien aan Powerpoint. Daarnaast is Teams, de gebruiksvriendelijke vorm van Sharepoint, in opmars om ook een belangrijk onderdeel te worden. Ben je nog niet bekend met Office 365 en het gebruiksgemak van Teams? Dat is jammer, want met Office 365 kun je daadwerkelijk een compleet virtueel kantoor in je binnenzak dragen. En wat is het voordeel van een binnenzak? Die gaat overal mee naar toe. Naar het strand. Parijs. Of gewoon je eigen achtertuin op een mooie herfstdag.

Samenwerken met een hoofdletter S

Groot voordeel van de toepassingen binnen Office 365, zijn de flexibele manieren waarop intensief kan worden samengewerkt. En succesvol afronden van een project staat of valt met goede communicatie, die tegenwoordig allang niet meer alleen face to face gebeurt. Videobellen, chatten en natuurlijk het inmiddels redelijk ouderwets e-mailen en bellen: het zijn allemaal communicatievormen die, afhankelijk van de situatie en behoefte ingezet worden om te schakelen met elkaar.

Realtime sharen

Vroeger werden er documenten over en weer gemaild, deden de verschillende collega’s aanpassingen, en ontstonden er nogal eens fouten, omdat collega’s met verschillende versies werkten. Dat is allemaal verleden tijd. Tegenwoordig delen we documenten via Teams en werken we realtime in hetzelfde document. Via Teams start je eenvoudig een video vergadering op en heb je de mogelijkheid om je scherm met je collega te delen. Het gaat te ver om alle voordelen van de nieuwe, verbeterde manier van communiceren in dit artikel uit te leggen. Neem daarom vooral contact met ons op als je meer uit je medewerkers wil halen door inzet van slimme samenwerkingsvormen. Je bereikt ons op 0228 566 070 of verkoop@cbgconnect.nl.

Virtueel kantoor in uw binnenzak