Logo CBG Connect B.V.

Over back-ups, veilig werken én goede koffie...

Kijk, het verkopen van IT-producten is één ding. Het diep durven en kúnnen meedenken over échte bedrijfsoplossingen in een breder kader is nummer twee. En precies in dat tweede gedeelte stoppen we volop energie. Niet in de laatste plaats om dat er veranderingen op komst zijn. Denk alleen al aan de AVG, de nieuwe Europese privacywet die eind mei van kracht wordt. Maar ook aan het toenemende belang van het maken van serieuze back-ups. Zéker geen overbodige luxe in deze tijden van hackaanvallen, phishing en meer van dat soort gespuis.

Over veilige back-up en dito mail

Via Veeam Backup, een wereldspeler op het gebied van het maken van back-up oplossingen, is er speciaal voor Microsoft Office 365 een faciliteit ontwikkeld voor het bieden van optimale bewaar- en herstel mogelijkheden. Het is slechts een klein voorbeeld van de meerwaarde die wij als partner aan je willen bieden. Maar ook de mogelijkheid om via elk device, of dat nu om een laptop, smartphone, desktop of tablet gaat, op een veilige wijze te kunnen blijven werken omdat je zeker weet dat de security dik in orde is.

Time to change

Het zijn zomaar wat voorbeelden. Voorbeelden die je zelfs misschien wat ver van je bed klinken. Wat wij maar willen zeggen: schakel een serieuze partner in die van de hoed en de rand weet. Wij kennen nog wel zo'n partij waar ze náást goede koffie, een eerlijk verhaal vertellen over the changes that áre... Ken jij toevállig ook zo'n partij?

Over back-ups, veilig werken én goede koffie...