Logo CBG Connect B.V.

Oude tijden herleven met de Nokia 3310

Weet je nog hoe het was? Geen wifi. Geen gps. Geen app-store en vooral geen onophoudelijke stroom van notificaties van Facebook, WhatsApp, Twitter of LinkedIn. Het is bijna ondenkbaar, maar er was pure stilte. Hoe bijzonder is het dat we ons niet eens bewust waren van het ultieme genot daarvan.

Back to basic

Bellen en sms’en: dat is wat het back to basic toestel kan. Ouderwetse hardware met fysieke nummertoetsen, een piepklein 2,4 inch kleurenscherm en langzaam internet zijn de belangrijkste kenmerken van deze dino onder de smartphones. En dan hebben we het nog niet eens over de standby-tijd van een maand gehad. Een he-le máánd! Je zou het zomaar retro kunnen noemen.

Kies voor rust

Het nieuwe werken, een economie die 24/7 doordraait en prikkels vanuit werkelijk alle kanten maken het voor veel mensen uitdagend om de juiste balans tussen werk en privé te blijven vinden. Een combinatie van een smartphone en de nieuwe Nokia 3310 kan hierbij helpen. Want, wees nu eens eerlijk, hoeveel mis je nu echt als je een dag in het weekend je Facebook niet checkt? En de mensen die je echt nodig hebben? Die bellen je gewoon in plaats van dat ze je appen. Via je oude, vertrouwde toestel. Met een ringtone als een telefoon van vroeger. Helemaal in stijl. Helemaal anno nu.


De Nokia 3310 is binnenkort leverbaar en alvast te bestellen via verkoop@cbgconnect.nl

Oude tijden herleven met de Nokia 3310