Logo CBG Connect B.V.

Hoe lang is het geleden dat jij met een frisse lenteblik door je bedrijf keek?

Lente, het is altijd weer zo'n fris gevoel. Ook in ondernemersland. Alsof alle kansen weer open liggen en je het zakelijk succes maar hoeft aan te jagen om te groeien. Binnen CBG Connect ervaren we dit ook zo. We zijn volop aan het veranderen geslagen in het afgelopen jaar: onze teams zijn opnieuw samengesteld, onze dienstverlening is verder aangescherpt en we richten ons nóg meer op hetgeen onze klanten aan behoeften laten zien.

De bezem erdoor

Graag nodigen we ook jou als gedreven ondernemer van harte uit om eens met een kritische lenteblik door je bedrijf te kijken. Zitten de juiste mensen nog op de juiste plekken? Heeft iedereen het nog altijd naar z'n zin? En hoe verlopen de processen? Zijn er obstakels die de flow vertragen? En waar ligt dat dan aan? Het zijn zomaar wat vragen die je jezelf kunt stellen als je wilt groeien en duurzaam succesvol je klanten wil bedienen.

Denk ook aan je systemen

Kijk ook eens kritisch naar welke handelingen op dit moment nog handmatig gebeuren terwijl ze eigenlijk al lang geautomatiseerd uitgevoerd kunnen worden. Dit geldt ook voor de manier waarop je intern met elkaar samenwerkt: elkaar continu mailen en bestanden als bijlagen meezenden zijn activiteiten die écht niet meer van deze tijd zijn. Werken met Office Teams, chat, Sharepoint, Planner is een stuk slimmer: je bespaart tijd, levert betere kwaliteit en werk efficiënter en realtime met elkaar samen.

Benieuwd hoe je dit snel en eenvoudig voor jouw organisatie aan kunt pakken? Neem dan even contact met ons op, we kijken uit naar je berichtje!

Hoe lang is het geleden dat jij met een frisse lenteblik door je bedrijf keek?