Logo CBG Connect B.V.

Hoe een digitale arbeidskracht jouw bedrijf helpt om meer omzet te behalen

Bijna vakantie, of misschien lees je dit blog zelfs wel al aan de rand van het zwembad. Hoe het ook zij, de maand juli is voor ondernemers vaak een maand van reflectie; een maand waarin je terugkijkt op het eerste halfjaar van je bedrijf. Hoe waren de resultaten? Welke dingen zijn geslaagd en wat had beter gekund? En voor de zaken die niet helemaal uit de verf zijn gekomen, waar lag dat dan aan? Eigen inzet, je personeel of misschien toch het ontbreken van een digitale arbeidskracht?

Zet technologie in

'Het valt me op dat lang nog niet alle bedrijven beseffen op welke manier techniek kan helpen in het behalen van hun doelstellingen. Er komen met de dag meer ontwikkelingen op de markt die succesvol ondernemen een stuk eenvoudiger maken. Dat gaat van spraaksoftware tot ingenieuze tijdregistratiesystemen en van robotisering tot Artificial Intelligence. Uiteraard begrijp ik best dat een ondernemer kritisch is en niet zomaar elke nieuwe beweging in de markt volgt. Men heeft het immers druk, moet vaak hard werken om de hectiek van alledag het hoofd te bieden en zit zeker niet te wachten op ingewikkelde, tijdrovende nieuwe software die geïmplementeerd en geïnstrueerd moet worden', aldus Johan Schotanus, oprichter en eigenaar van CBG Connect.

Houd het simpel en effectief

'Maar simpel en tegelijkertijd zeer doeltreffend automatiseren kan élk bedrijf wel degelijk een hele stap verder helpen. Als je alleen al kijkt naar een alom bekend product als Microsoft Office 365, dan gaat er een wereld voor je open. En nee, ik doel niet op de mogelijkheden van Word, Excel of PowerPoint, maar meer op de kansen die functionaliteiten zoals Teams, Power BI en SharePoint je bieden. Door op een andere manier samen te gaan werken, zowel intern als extern, bespaar je tijd, verhoog je je professionele uitstraling en ben je beter in staat om tijdig bij te sturen op je KPI's. Door inzet van Office 365 kun je met recht stellen dat je er een digitale arbeidskracht bij hebt op de werkvloer.'

Volg onze energie

Binnen CBG Connect lopen we, zelfs in de zomer, razend warm voor de mogelijkheden van Office 365. We laat je graag vrijblijvend en op een enthousiaste manier kennismaken met de kansen die dit pakket voor jouw bedrijf biedt. Neem contact met ons op en plan een gratis demo in. Een hele fijne vakantie verder! Ben je benieuwd geworden en wil je alvast wat meer lezen? Kijk dan even hier!

Hoe een digitale arbeidskracht jouw bedrijf helpt om meer omzet te behalen